Estem d’estrena!

I és que per fi els treballadors de la Zona Franca tenen un camí segur des de Barcelona per anar fins al polígon a peu i en bicicleta!

La nova connexió entre el final del passeig de la Zona Franca (a l’alçada del c. Motors) i el carrer A del polígon, de 500m de longitud, permet que vianants i bicicletes superin les barreres viàries que fa 30 anys es van construir, amb la Ronda litoral i l’accés al Port. Fins ara vianants i bicicletes, en voler travessar aquest nus viari, se sotmetien a situacions d’elevada perillositat.

Encara falta la connexió al llarg del passeig de la Zona Franca fins a la pl. Cerdà, i també falta la connexió al llarg de l’av. Joan Carles I de l’Hospitalet de Llobregat. Però aquestes dues actuacions, que milloraran encara més l’accés en modes no motoritzats fins al polígon més important de Catalunya, es preveu executar-les durant aquest 2017 – inicis de 2018. Així que aviat no tindrem cap excusa per arribar al polígon de la Zona Franca en modes no motoritzats!

La bicicleta sovint es demostra com el mitjà sostenible més ràpid per accedir a la feina, també en el cas de polígons industrials. Quines barreres tens per arribar a la feina en bici?

IMG-20170725-WA0001

Nou carril bici a Zona Franca

Nota de premsa Ajuntament de Barcelona

Nota de premsa AMB