Nou programa de capacitació Start up Training Social a Innobaix

El 2 de maig es posa en marxa un nou programa de capacitació el START UP TRAINING SOCIAL 2018 a Innobaix (Citilab de Cornellà). Aquest programa formatiu s’orienta a emprenedors que comencen nous projectes, o a empresaris i directius, dins de l’àmbit de l’economia social, que afronten moments de canvi o creixement en projectes en consolidació. Tots ells rebran eines que els ajudaran a portar a l’èxit les seves idees, amb continguts teòrics i pràctics que poden aplicar als seus negocis de manera immediata.

SUTS-18-1280x720

Aquesta capacitació es realitza en col·laboració amb l’ Escola de negocis EADA, que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat. Adjuntem document informatiu amb el calendari i horaris, mòduls temàtics i formadors, us fem un petit resum:

  • 18 hores de formació en 6 sessions (Idea i Oportunitat, Màrqueting Analític, Màrqueting Estratègic, Lideratge Col·laboratiu, Presentació a Inversors, Vies d’innovació i Creixement Cooperatiu).
  • 2 tutories individualitzades mínim, amb opció de fer més.
  • 1 jornada de presentació i validació del projecte
  • Ampliació de la xarxa de contactes empresarials
  • Ubicació: Citilab, Plaça de Can Suris, s/n de Cornellà
  • Selecció màxima de 15 participants.
  • Inici el dia 2/5/2018 i finalitza el 6/6/2018
  • La formació està totalment subvencionada, i és gratuïta pels participant, però sol.licitem un compromís d’assistència de com a mínim el 85% de les sessions.

Aquelles persones que estiguin interessades, i de cara a la seva selecció, han d’emplenar i signar la sol·licitud adjunta, i enviar-la acompanyada de la fotocòpia del NIF/NIE de la persona participant i un Word amb la descripció del projecte social innovador i el logo o imatge corporativa a ccapitan@innobaix.cat.

Amb la previsió que la demanda sigui superior a les places, podríem organitzar reunions presencials o telefòniques per fer la selecció dels participants. La data límit d’inscripció és el 15 d’abril o fins que s’esgotin les places.

Descàrregues:

-Sol·licitud d´inscripció.

-Programa

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *