Selecció d’iniciatives innovadores d’emprenedoria social tecnològica adreçades a la millora de les persones i dels serveis públics

Selecció d’iniciatives innovadores d’emprenedoria social tecnològica adreçades a la millora de les persones i dels serveis públics. (Exp. 2396/16)

Els projectes guanyadors de les beques d’emprenedoria social i tecnològica de l’AMB són els següents:

Jo també llegeixo:

Aplicació per a tauletes mòbils que facilita l’aprenentatge de la lectura i escriptura als nens amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual i altres problemes d’aprenentatge.  Aquesta aplicació aconsegueix un entorn interactiu i lúdic que fomenta la seva autonomia, cobrint  les necessitats de lectura en llengua catalana i castellana.

Import atorgat: 17.000 €

Municipi: Barcelona

 

Infobarris APP:

Aplicació mòbil que permet geolocalitzar espais públics i privats per als més de 2.000 treballadors i treballadores familiars del servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) de Barcelona. L’objectiu és proporcionar la informació d’establiments i equipaments municipals d’utilitat imprescindibles per a la tasca diària aquests professionals.

Import atorgat: 10.000 €

Municipi: Barcelona

 

Plataforma d’acompanyament a projectes socials d´emprenedors:

Plataforma d´acompanyament a emprenedors socials i els seus mentors que permet realitzar un assessorament no presencial i respon a les necessitats dels diferents projectes d´emprenedoria.

Import atorgat: 5.000 €

Municipi: Barcelona

 

Ecolocal Market App:

Aplicació que permet donar d’alta gratuïtament els productors i obradors de  productes ecològics i connectar-los als consumidors, amb l’objectiu de pagar un preu més just i fomentar la compra de productes ecològics.

Import atorgat: 10.000 €

Municipi: Castelldefels

 

Campus social virtual:

Millorar i facilitar l’experiència de la formació online replicant un campus de realitat virtual que permet interactuar entre alumnes i professors, tant per temes de formació, com conferències i altres interrelacions entre ells mateixos. La proposta inclou personatges virtuals, eines de gamificació, lliçons interactives i altres funcionalitats de Realitat Virtual.

Import atorgat: 8.000 €

Municipi: Cornellà de Llobregat

 

Aquesta iniciativa s’enmarca al conveni de col·laboració signat entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la fundació privada sense ànim de lucre Citilab i l’empresa International Business Machines (IBM) per tal d’impulsar la transformació digital de les ciutats.
Les beques tenen una dotació mínima de 5.000 euros i es destinen a persones (físiques i jurídiques) empadronades o amb domicili fiscal a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb base tecnològica i aplicació digital.

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *