Finnova rep a Brussel·les els guanyadors del projecte Innobus 2018

Els guanyadors del primer premi de l’Innobus Metropolità junt amb d’ altres participants,  han visitat a Brusel·les la fundació Finnova, una entitat que impulsa iniciatives innovadores que es poden transformar en projectes finançats per la Comissió Europea. L’ equip guanyador format per Sonia López, Daniel Abellan, Marc Cabezas i Irene Fernández ha presentat l’ App-Juego Dropo, una aplicació que per mitjà d’ un sistema de beacons, permet adquirir personatges mentre es responen preguntes relacionades amb l’ aigua, el medi ambient i la gestió de residus, amb la finalitat ‘ apropar els usuaris al recurs de l’ aigua. Aquesta proposta ha donat resposta al repte llançat per Aigües de Barcelona.

Els innobusers també han visitat el Parlament Europeu.

DfPDLnhXcAEfqCk

Al llarg dels dies 7 i 8 de juny han pogut fer contactes i compartir experiències amb d’ altres emprenedors i emprenedores europeus.

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *