Visitem l’ESA BIC Barcelona

El passat 29 de juny  hem fet una visita a l’ESA BIC Barcelona (ESA Business Incubation Centre) per conèixer empreses incubades i els resultats obtinguts d’ aquest model d’ incubació.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar a l’abast de la ciutadania i les empreses productes i serveis basats en tecnologies o coneixement espacial, aplicats a qualsevol sector no espacial. Així per exemple tenen cabuda a la incubadora projectes relacionades amb la geolocalització, imatges satèl·lit, comunicacions satèl·lit, materials espacials, programari crític, big data, gestió de potència, eficicienca energètica i robòtica, entre d’altres.

ESA BIC Barcelona està situada a l’edifici RDIT de la UPC, al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels. Aquesta incubadora, gestionada per Barcelona Activa, forma part de l’ESA BIC Network, que actualment està configurada per 9 centres, establerts en diferents ciutats europees.

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *