Presentació del projecte MetròpolisFPlab a les empreses

El projecte MetròpolisFPlab ha arrencat aquest setembre i es portarà a terme al llarg del curs escolar 2018-19 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d’ altres agents del territori com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Es fusionen els projectes “Innolab” d’ Innobaix, “Port Innova” del Port de Barcelona i el projecte “Entra al circuit de la Innovació amb l’ FP” del Circuit de Barcelona-Catalunya, promovent la innovació oberta com a procés metodològic d’ alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional, esdevenint un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.

El passat 19 de setembre, es va presentar a la seu de l’ AMB el projecte tant a les entitats com a les empreses que hi donaran suport.

present_empreses1

 

Comptem amb el suport d’ empreses com Aigües de Barcelona, Autoterminal, OneOcean, Canaletas, Inbesters entre d’ altres.

En quant als premis d’ aquesta primera edició, podem avançar que el premi per a cada equip guanyador consistirà en el desenvolupament de la idea i/o proposta de millora en la mateixa empresa, durant un temps no superior a 3 mesos i a través d’una beca formativa remunerada. També hi haurà una dotació de recursos materials  al centre d’FP i reconeixement per al/la tutor/a que ha assessorat i acompanyat en tot el procés a l’equip.

Properament farem pública la convocatòria per participar al projecte, incorporant les darreres empreses i novetats que estem treballant.

Per últim cal afegir que aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’ Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *