Presentació del projecte MetropolisFPlab 2018-19

Avui s’ ha presentat al Citilab de Cornellà de Llobregat el projecte MetròpolisFPlab als centres de formació professional (tutors/res i docents) així com a ajuntaments del territori.

presentmetrop_small

El projecte es portarà a terme al llarg del curs escolar 2018-19 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d’ altres agents del territori com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Es fusionen els projectes “Innolab” d’ Innobaix, “Port Innova” del Port de Barcelona i el projecte “Entra al circuit de la Innovació amb l’ FP” del Circuit de Barcelona-Catalunya, promovent la innovació oberta com a procés metodològic d’ alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional.

Vídeo presentació del projecte

PROPERS ACTES:

Taller de reptes – 19, 21 i/o 22 NOV

Sessió d’aprofundiment en els reptes. Els docents i alumnes, junt amb les empreses, treballen els reptes per entendre’ls i veure’n les diferents vessants. Els docents i alumnes poden assistir a la sessió del repte que més els interessi, o a varies, si els interessen més d’un.

Horari: 9.00-13.00h
-19 de novembre Reptes Innobaix. Lloc: Citilab (Plaça de Can Suris, s/n, Cornellà de Llobregat)
-21 de novembre Reptes Port de Barcelona. Lloc: FNOB (Moll de Llevant, 1, Barcelona)
-22 de novembre Reptes Circuit de Catalunya. Lloc: Circuit (Camí Mas Moreneta, Montmeló)

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS:

Calendari  / Infografia / Convocatòria

 

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *