Vols esdevenir agent per la  innovació basada en dades?

El passat divendres 30 de novembre a l’ edifici Co-Innova de Sant Feliu de Llobregat hem posat en marxa un espai per promoure l’ecosistema d’econòmic basat en el valor de les dades obertes a l’àrea metropolitana de Barcelona.La sessió ha anat a càrrec de Lourdes Muñoz, presidenta de la Iniciativa Barcelona Open Data.

jornadaopendata_2018

 

Una  trentena de professionals del sector públic i privat han participat en aquesta sessió per tal de conèixer com transformar les dades obertes en valor econòmic. També s’ ha presentat una guia amb les principals eines estratègiques puc utilitzar per a divulgar l’ús de les dades entre les petites i mitjanes empreses del teixit econòmic local.

Targeto Opendata_30nov

Descàrregues:

-Guia per a la capacitació tècnica en l’ ús de la informació pública

-Programa formatiu

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *