R-Festa a cobert

Per la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el dissabte 25 de novembre, al local del Millor que Nou a Barcelona (Sepúlveda 45-47) es duran a terme una sèrie d’activitats que contribuiran a donar noves vides a elements molt diversos.

Al matí hi ha haurà assessorament de les especialitats habituals: tèxtil, bricolatge, electrònica i fusteria.

A la tarda hi haurà cursos per aprendre a fer jardineres a partir de palets, cursos de reparació de joguines  i sessions de construcció d’instruments per a infants.  I per acabar un conte escenificat amb la participació dels joves i grans.

Durant tot el dia funcionarà el servei d’Intercanvi d’objectes entre particulars.

Us hi esperem!

 

cartell REFESTA 2017

Intercanviat 21

Intercanviat 25

REparat 45

Reparat 11

Reparat 22

Reparat 33

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *