Visita a la fotolinera de Sant Feliu

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera visita comentada a la fotolinera laboral metropolitana de Sant Feliu de Llobregat en el marc de la Setmana de l’Energia. En Gil Lladó, tècnic d’energia de la Direcció de Serveis Ambientals, ha fet un repàs dels principals avantatges del seu funcionament, ha esmentat els diferents punts de recàrrega de vehicles elèctrics presents als edificis públics metropolitans i ha posat en valor la funció sensibilitzadora de les fotolineres com a mitjà per traslladar a la ciutadania la importància de canviar el model energètic del nostre territori.

visitacomentada

La fotolinera permet carregar les bateries de dos vehicles elèctrics o híbrids durant la jornada laboral seguint el model del Park & Ride, que consisteix en deixar el cotxe estacionat en una zona perifèrica i accedir al nucli urbà mitjançant el transport públic.

El projecte d’implantació de les fotolineres laborals metropolitanes neix de la necessitat d’impulsar una transició energètica que fomenti l’ús i l’autoconsum d’energies renovables i que contribueixi a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire. En aquest sentit, la visita comentada es presenta com un recurs educatiu que concorda perfectament amb els objectius que planteja el programa Compartim un futur i s’està estudiant la possibilitat d’incorporar-la al programa de cara al futur.

Per a més informació sobre el projecte de les fotolineres laborals metropolitanes consulta el nostre web.

Podeu sol·licitar la visita enviant un correu electrònic a educacioambiental@amb.cat o bé trucant al 93 238 93 51 o al 93 223 51 51.

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *