A Sant Climent fem una cloenda del projecte

Aquest divendres s’ha fet el tancament de la primera fase del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats a Sant Climent de Llobregat. A l’acte va poder participar el grup del taller de memòria de la gent gran que ja havia participat en els tallers conceptuals i artístics anteriorment. També vàrem poder comptar amb la presència del 1r Tinent d’Alcalde, José Antonio Monteagudo i el Regidor de Joventut i Gent Gran, David Roda.

L’acte va iniciar-se amb un debat sobre els aprenentatges que havíem tingut en els primers tallers i posteriorment, es va presentar el vídeo que havia realitzat el grup de memòria de la gent gran. En aquest, es convidava a la ciutadania a assistir a l’acte final del 5 de maig a la platja de Barcelona.

Finalment, la sessió va finalitzar de forma lúdica a través del recurs: Això no és un joc. A través d’aquest, vàrem poder seguir reflexionant sobre els drets de les persones refugiades i les dures situacions que han de viure durant el trajecte des de que surten de Síria fins que intenten arribar a un lloc segur.

 

IMG-20180427-WA0007 20180427_195251 20180427_201406 Foto enviada per Pau