Pedalada en contra de la violència masclista a Cornellà

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones la Secció Femenina del Club Esport Ciclista Cornellà va organitzar el passat 18 de novembre la Pedalada Contra la Violència Masclista, dintre dels actes i activitats que es duen a terme a Cornellà de Llobregat per contribuir a una major sensibilització envers aquest tipus de violència.

Pedalada contra violencia masclista Cornellà_2

Pedalada contra violencia masclista Cornellà_1

Fotos de Diego Giner- Club Esport Ciclista Cornellà

Aquesta va ser la tercera edició de la pedalada, que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, i va recórrer les principals avingudes i carrers de la ciutat amb famílies i persones de totes les edats. El punt final va tenir lloc a la plaça de l’església de Cornellà, on es va llegir un manifest i es va oferir un esmorzar per a tots els i les participants.

Video de la pedalada (Club Esport Ciclista Cornellà)

Iniciatives com aquesta, sobre una bici, on es reivindica la fi de la violència contra les dones i en defensa de la igualtat de drets i l’equitat de gènere, es porten a terme també en altres territoris, tant a nivell nacional amb ciutats com Palma o Còrdova, com a nivell internacional a països tant diversos com Estats Units, Uruguai o Afganistan.