Mapa AMBbici. Ajuda!

Ens ajudeu amb el mapa AMBbici?

Des de l’AMB estem elaborant una eina per consultar tota la informació d’interès en l’àmbit de la bicicleta a l’àrea metropolitana, un MAPA CICLISTA on trobar tant empreses de l’economia ciclista com entitats del món de la bici.

Mapa AMBbici

Al mapa podreu trobar fabricants i distribuïdors de bicicletes, botigues i tallers, empreses dedicades a la formació ciclista i empreses de serveis relacionats amb la bicicleta (ciclologística, lloguer de bicis, tours en bicicleta o aparcaments de llarga durada). Pel que fa a les entitats, hi tenen cabuda associacions d’usuaris de la bicicleta, clubs esportius, entitats de cultura ciclista i associacions d’empresaris, entre d’altres.

A banda del món de la bicicleta, hem volgut incorporar també una categoria per a empreses especialitzades en la venda, reparació i formació dels VMP (vehicles de mobilitat personal: patinets, rodes, plataformes…).

Aquest mapa, elaborat en versió de prova mitjançant Google Maps, està en fase d’elaboració. Per ara l’estem donant a conèixer a les empreses i entitats que hi són presents per a què facin una revisió de les dades que s’hi inclouen (obtingudes mitjançant una recerca activa a través d’internet), i així assegurar-nos que es tracta d’informació actualitzada.

Un cop revisada i actualitzada la informació la volem integrar a la pàgina web de mobilitat de l’AMB  i a les seves aplicacions per a mòbil, per tal de donar-la a conèixer a la ciutadania juntament amb la informació de la xarxa pedalable.

Com més informació de qualitat tinguem millor serà el resultat. Així que si en revisar el mapa trobes a faltar alguna empresa, aparcament o entitat, o creus que la informació no és correcta o està desactualitzada, si us plau fes-nos-ho saber mitjançant el correu oficinabici@amb.cat.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!