Novembre, un mes ple de Jugateques!

El mes de novembre sol ser el que té més activitat del primer trimestre del curs escolar. I és que, a qui no li ve de gust aprofitar els matins dels caps de setmana per anar a gaudir dels parcs i espais verds metropolitans? Passejar per aquests entorns únics sempre és meravellós, però si a més podem aprofitar el matí per aprendre alguna cosa sobre sostenibilitat, encara ho és més!

Les Jugatecambientals són el lloc idoni per poder gaudir de la pau i la tranquil·litat dels parcs i platges metropolitans mentre s’aprèn tot jugant. Encara no les coneixes? Les Jugatecambientals són punts de joc lliure on hi ha diferents propostes d’activitats gratuïtes que giren totes entorn de la sostenibilitat. A més de les propostes recurrents, cada cap de setmana s’hi duu a terme una activitat guiada d’una temàtica diferent. Durant el mes de novembre, els espais de joc de les Jugatecambientals s’omplen de propostes variades per donar a conèixer diferents aspectes sobre sostenibilitat com són la salut ambiental, la gestió de recursos i residus o les energies renovables.

Malauradament, amb l’arribada del fred l’activitat ha de parar, però a la primavera tornaran a posar-se en marxa amb noves propostes i moltes ganes d’aprendre i jugar. Us hi esperem!