Presentació del projecte MetròpolisFPlab2 a les empreses

La segona edició del MetròpolisFPlab ha arrencat aquest setembre i es portarà a terme al llarg del curs escolar 2019-20 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d’ altres agents del territori com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.
Aquest projecte, promou la innovació oberta com a procés metodològic d’ alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional, esdevenint un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.

imatge_blog

El passat 16 de setembre, es va presentar a la seu de l’ AMB el projecte tant a les entitats com a les empreses que hi donaran suport. Comptem amb el suport d’ empreses com AIGÜES DE BARCELONA, TMB, ESTAMP, TAI SMART FACTORY, ABACUS, ICO entre d’ altres.

En quant als premis d’ aquesta segona edició, podem avançar que el premi per a cada equip guanyador consistirà en el desenvolupament de la idea i/o proposta de millora en la mateixa empresa, durant un temps no superior a 2 mesos i a través d’una beca formativa remunerada. També hi haurà una dotació de recursos materials al centre d’FP i reconeixement per al/la tutor/a que ha assessorat i acompanyat en tot el procés a l’equip.

Properament farem pública la convocatòria per participar al projecte, incorporant les darreres empreses i novetats que estem treballant.

Per últim cal afegir que aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’ Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.