Neix la plataforma HUB Talent

Què és el HUB Talent Metròpolis Barcelona?

HUB Talent és un espai digital per a la metròpolis barcelonina, punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement en la nova economia del Segle XXI.

La plataforma HUB Talent permet acollir i projectar tota iniciativa creativa i innovadora en qualsevol camp de l’activitat : producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat d’empreses i organitzacions, digitalització…

 

Com puc fer servir HUB Talent?

Pots fer servir HUB Talent en la mesura de les teves necessitats: resoldre un repte per al que necessites col·laboració, incorporar talent a la teva empresa o organització, trobar associats, descobrir reptes, presentar idees, trobar recursos com ara espais o finançament i, en definitiva, conèixer què és cou en innovació en l’entorn metropolità.

Malauradament ens està tocant viure un moment d’excepcionalitat que ens trastoca el dia a dia, i que alhora fa encara més necessari el projecte del HUB Talent com a nou canal de comunicació i gestió de la innovació amb l’objectiu de contribuir als projectes que tenim vius i plantejar-ne de nous. Actualment el projecte Hub Talent ja és plenament operatiu, és el moment ideal per familiaritzar-te amb la plataforma i descobrir-ne totes les potencialitats.

Registra’t i presenta’t a la societat innovadora metropolitana a partir de les feines i projectes més interessants que professionalment o voluntàriament hagis desenvolupat. Per tant, t’animem compartir els projectes més emblemàtics i a personalitzar el teu perfil.

Si vols anar més enllà i ser més proactiu/va, planteja un repte al que podran aplicar els diferents actors del HUB Talent per ajudar-te a resoldre’l.

 

>> Clica aquí i accedeix a la Plataforma HUB Talent

>> Informació ampliada a la nota de premsa 

 

captura_hubtalentCaptura de pantalla de la Plataforma HUB Talent

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *