BioBlitzBcn 2017

Fem una crida a tots i totes les naturalistes ! S’acosten les jornades obertes de recerca naturalista … S’acosta el BioBlitzBcn 2017!

Els propers dies 19,20 i 21 de maig al Jardí Botànic Històric de Montjuïc podràs gaudir de tot un seguit d’itineraris biològics des de les 9h del matí fins les 11h de la nit! No badis que les places són limitades!

Escull un itinerari i inscriu-t’hi!

Es tracta d’un esdeveniment de descoberta de la natura en el què científics especialitzats en diferents grups d’organismes ajudaran a la ciutadania a identificar les espècies presents al nostre territori! Si et ve de gust visitar un entorn natural amb la companyia d’experts i naturalistes i conèixer la immensa biodiversitat que acullen els nostres ecosistemes, aprofita aquesta oportunitat!

liquensbriofits???????????????????????????????mol·luscs

 

 

 

 

Ocells, rèptils, amfibis, papallones, artròpodes, mol·luscs, plantes vasculars, fongs, líquens, briòfits… escull els grups biològics que més t’interessin i suma’t a la prospecció! I si no en tens prou amb els itineraris biològics, fes una ullada a les activitats complementàries que es proposen!

amfibis
Descobrim la biodiversitat i aprenem a conserva-la… compartim un futur més sostenible!
organitzadors

 

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *