El document conté 32 accions organitzades en set eixos El compromís de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’alimentació responsable […]
Projecte europeu FoodCLIC
Millora dels entorns alimentaris en barris en situacions de vulnerabilitat El projecte europeu FoodCLIC té com a objectiu dissenyar polítiques […]
Documentació de la jornada “Obradors compartits i petits escorxadors com a eines de dinamització agroalimentària”
El passat 15 de març es va celebrar una jornada sobre obradors compartits i petits escorxadors (programa) que, amb una elevada i […]
Jornada Entorns escolars, menjars saludables?
El passat 30 de gener es va celebrar la jornada “Entorns escolars, menjars saludables” que va organitzar l’Àrea de Planificació […]
Entorns escolars, menjars saludables?
Presentació de recerques a l’àmbit metropolità Conèixer i comprendre la configuració i les relacions que es donen en els nostres […]
Subvencions a projectes alimentaris dels municipis metropolitans
Oberta la convocatòria per a la concessió d’ajuts per reforçar el sistema alimentari i promoure la sostenibilitat integral. El pla […]
Una guia apropa aliments no mediterranis a la quotidianitat metropolitana
Molts dels productes ja es conreen a Catalunya Col pak choi, gingebre, rave daikon, carbassa de serp o bissap són […]