cartell nou festival Les 48h

Primera edició de Les 48h d’agricultura i verd urbà

Els dies 29 i 30 de maig Barcelona donarà a conèixer la seva oferta de ciutat agroverda

Terrats verds, horts als balcons, jardins verticals, els parcs de la ciutat… Sabríeu enumerar tota l’oferta verda i sostenible de la ciutat de Barcelona? Si no us en sortiu, els dies 29 i 30 de maig un nou esdeveniment us facilitarà el recompte: arriba Les 48h, dos dies de debats en línia, tallers i visites organitzades per conèixer la Barcelona més lligada a la terra.

Entre les activitats que ja es poden reservar hi podeu trobar visites a horts com els de Can Mestres, Can Cadena o el d’en Queni sense sortir de Barcelona, així com tallers per fer planter, fer conreus aeropònics o iniciar un hort al balcó, entre molts d’altres.

I des de l’ordinador es podran seguir les xerrades sobre hivernacles, els pioners dels horts als balcons, noves tecnologies de conreus urbans o vies per comercialitzar l’agricultura urbana, també entre d’altres.

Els municipis de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet també formen part de Les 48h, amb diverses visites per conèixer l’agricultura periurbana, la que es dur a terme als voltants de la Ciutat comtal. Hi haurà portes obertes per saber en què consisteix l’agricultura vertical, visitar una vinya o un centre d’innovació de tecnologies verdes.