remolatxa recent collida

Viladecans, Sant Just, Gavà, Cerdanyola, Cornellà, Badalona i Barcelona participen a la Setmana Bio

Nou dies per gaudir de l’alimentació ecològica arreu de Catalunya

Entre el 16 i el 24 d’octubre arriba la novena edició de la Setmana Bio, nou dies en què agents relacionats amb l’alimentació ecològica d’arreu de Catalunya ofereixen activitats diverses als visitants per donar a conèixer la producció i elaboració de productes sense químics.

Set municipis metropolitans s’hi ha sumat enguany: Viladecans, Sant Just Desvern, Gavà, Cerdanyola del Vallès, Cornellà, Badalona i Barcelona. En uns casos productors i elaboradors obren les portes dels seus camps i obradors a la ciutadania (Soulblim o Can Robert), en d’altres s’ofereixen descomptes en cistelles de fruita i verdura i en botigues a granel (Molsa i Granel), un taller d’hort urbà ecològic, una exposició sobre bibliografia relacionada amb la producció ecològica o una jornada tècnica sobre agroecologia.

A Cornellà de Llobregat, a les escoles Mediterrània i Anselm Clavé, s’hi presentarà la iniciativa “Escola amb projecte psicoeducatiu Km 0”, en format virtual.

Podeu consultar el programa d’activitats i inscriure-us a les que us interessin al web de la Setmana Bio.