tomàquets i enciam

Presentació dels resultats sobre la influència de l’entorn en l’alimentació a l’àrea metropolitana

L’IERMB donarà a conèixer les conclusions de l’estudi el dijous 18 de novembre

No hi ha cap mena de dubte que l’entorn, físic, social i econòmic, determina la manera en com ens alimentem. I com és aquesta relació a l’àrea metropolitana de Barcelona i quines conseqüències té? Les respostes són a l’estudi “Entorns alimentaris locals: com influeixen en la dieta i la salut de la població”, elaborat per l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) i amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que dijous 18 de novembre presentarà els resultats obtinguts.

L’acte arrencarà a les 9 h, es podrà seguir online i comptarà amb la participació d’Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Santigosa, cap d’estudis de l’Ajuntament de Barcelona a l’AMB, Marta Garcia Sierra i Elena Domene, investigadores de l’àrea de Sostenibilitat urbana de l’IERMB, Catalina Londoño, investigadora de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Manuel Franco, investigador de la Universidad de Alcalá, i Ariadna Pinar i Jordi Júlvez, investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

La presentació de l’estudi, que durant els últims cinc anys ha analitzat els entorns alimentaris locals a l’àrea metropolitana i a la ciutat de Barcelona, es podrà seguir en remot. Només cal inscriure’s abans aquí.