Presentem l’equip del curs 2024-2025!

Un projecte com el Compartim un Futur necessita un equip preparat i amb molta energia. Avui us presentem les persones que hi treballen perquè l’educació ambiental al territori metropolità no pari!

El Compartim un Futur es divideix en dos grans equips: l’equip d’oficina i l’equip educatiu.

L’equip d’oficina

L’equip d’oficina està liderat per una de les noves incorporacions, la Deisiane Delfino, qui dirigeix i coordina el projecte aportant una visió transversal i global, amb noves idees i estratègies per millorar i fer créixer el programa.

A la part de redacció de continguts educatius trobem la Miriam Ferreiro, com a coordinadora, i en Bernabé Ortiz. També ens acompanya l’Ariadna Ferrer com a tècnica de comunicació i difusió. Aquest equip es dedica a treballar i actualitzar els continguts, tant de les publicacions i els recursos digitals com de les noves activitats i dels diferents elements de difusió del programa.

Pel que fa a la gestió de les activitats, comptem amb la Maria Hernando, qui coordina l’equip educatiu, assegurant-se que totes les activitats i visites es desenvolupin correctament. A més a més, també gestiona diferents consultes del servei d’assessorament, com per exemple les que estan relacionades amb el servei de préstec o bé grups amb necessitats específiques de suport educatiu. Al seu costat treballa la Yasmine Rich, responsable de gestionar les reserves de les activitats. A més, està en contacte amb les escoles i els educadors per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir.

A més, disposem d’un equip especialitzat en aprenentatge servei (APS), que treballa de manera independent. Aquest equip està coordinat per la Marina Solier, qui s’encarrega principalment de l’elaboració de continguts, i en Toni Subirà i la Laura Cerdà com a educadors ambientals. Aquest curs s’implementaran projectes a més de 30 centres de tot el territori metropolità!

D’esquerra a dreta i del fons al davant: Maria Hernando, Yasmin Rich, Marina Solier, Mar Cirac, Bernabé Ortiz, Laura Sardà i Miriam Ferreiro.

L’equip educatiu

L’equip més nombrós i amb el qual tindreu més contacte és l’equip educatiu. Preparat per afrontar qualsevol situació i amb un ampli ventall de coneixements, estan a la vostra disposició per explicar-vos-ho tot sobre les instal·lacions i les activitats.

Els més veterans de l’equip són en Sergio Pacho, la Laura Pont i en Marçal Mas. Però també tenim noves incorporacions! Aquest any donem la benvinguda a l’Alejandro Esteban, en Francesc Bardera, la Marta Pascual, en Mario Ramon, la Meritxell Argente, la Laia Codina, l’Ariadna Herrera, en Roger Illas i en Jofre Figuereo. Ja estan preparats per conèixer-vos i començar a treballar al vostre costat!

D’esquerra a dreta: Bernabé Ortiz, Toni Subirà, Santiago Barreiro, Laura Cerdà, Laia Codina, Sergio Pacho, Marta Pascual, Marçal Mas, Alejandro Esteban, Mario Ramon, Laura Pont i Francesc Bardera.
Les noves incorporacions a l’equip (d’esquerra a dreta): Francesc Bardera, Roger Illas, Marta Pascual, Jofre Figuereo, Laia Codina, Meritxell Argente i Mario Ramon.

La central de reserves

L’equip que treballa a la central de reserves és el responsable de gestionar totes les sol·licituds. Aquest equip treballa estretament amb el nostre personal d’oficina per assegurar que tant les visites com els tallers es desenvolupin de manera eficient i s’ajustin a les necessitats de cada grup. Hi formen part la Montse Batlle i la Cristina Cano.

Aprofitem l’avinentesa per acomiadar-nos de dues persones que han treballat a l’equip durant l’últim curs i que han estat peces clau del programa: la Mar Cirac, que era la responsable dels projectes APS, i en Santi Barreiro, educador especialitzat en tractament d’aigües residuals. Comencen una nova etapa labora i desitgem que els vagi molt bé!

Estem emocionats per aquest nou curs i totes les novetats. Amb l’impuls de l’equip educatiu, la central de reserves i el suport de l’equip tècnic de l’AMB, estem més preparats que mai per afrontar els reptes educatius i ambientals!

Us animem a descobrir els nostres catàlegs d’activitats i a fer la vostra reserva per viure experiències que fomentin la sostenibilitat i l’educació ambiental.