“Cuidem l’aigua, és vida!”: nova exposició en préstec del Compartim un Futur

Des d’aquest mes de setembre el programa Compartim un Futur compta amb una exposició nova que se suma als recursos educatius en préstec. Aquesta exposició es titula “Cuidem l’aigua, és vida!”, i tracta sobre el cicle urbà de l’aigua en relació amb l’estat actual de sequera derivada de la crisi climàtica.

Es podrà veure un mapa de la infraestructura que es necessita en l’àmbit metropolità, els possibles escenaris en situació de sequera, dades de consum, bones pràctiques d’ús de l’aigua, quina utilitat té l’aigua regenerada com a recurs hídric alternatiu… i més!

Aquesta exposició estarà disponible en préstec a partir del 12 d’octubre, després d’inaugurar-se a l’AMB (del 25 de setembre a l’11 d’octubre a la zona expositiva de l’edifici A). 

Per sol·licitar el préstec d’aquesta exposició podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei d’assessorament mitjançant el correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat o trucant al telèfon +34 682 90 62 45.

Us animem a participar en aquesta iniciativa educativa per promoure un ús responsable de l’aigua i la protecció dels nostres recursos hídrics.

ENLLAÇOS RELACIONATS: