Fes-te la targeta de deixalleries

Millor que Nou col·labora amb la Xarxa Metropolitana de Deixalleries. A partir d’ara, al local del Millor que Nou (Sepúlveda 45-47, Barcelona) podreu fer-vos el carnet d’usuari de la deixalleria que permet gaudir de fins un 14% de descompte anual en la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR).

El funcionament és molt senzill. Cada cop que es visita la deixalleria i s’ensenya el carnet s’obtè un 1% de descompte, fins a un màxim d’un 14% anual. Aquesta bonificació s’aplica sobre l’import total de la TMTR de l’any següent.

Per fer-vos la targeta és necessari presentar un rebut d’aigua on constin les dades del titular (nom i cognoms, NIF, adreça i telèfon).

Ja veieu que al Millor que Nou tot són avantatges!

16 comentaris

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *