Bones festes i millor 2021!

No volíem acabar l’any sense fer una darrera entrada! Ha estat una temporada difícil, però no hem deixat de treballar.

Hem après a fer tallers i assessoraments en línia i… cada cop surten millor! Ja tenim una impressora 3D per poder fer peces de plàstic descatalogades i que ens poden ajudar a reparar més objectes. Hem ordenat l’espai d’intercanvi i hi ha més 6.000 objectes esperant-vos.  I també estem reformant les instal·lacions perquè les trobeu millors que si fossin noves, per a quan hi puguem tornar a fer tallers presencials.

Per si us avorriu aquestes festes, entre torró i neula podeu aprofitar per repassar el nostre canal de YouTube, on trobareu la sèrie FTM (Fes-ho tu mateix/a), que vam fer en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2020. O totes les càpsules  i cursos en vídeo que hem gravat els darrers mesos.

I sobretot, bones festes!