Publiquem nous recursos digitals!

El PMES us ofereix nous recursos educatius per la propera temporada! Ja els pots trobar al nostre web.

Per exemple, si vols saber quin és el millor moment del dia per ventilar casa teva o el millor lloc per situar els radiadors, o quina tarifa escollir en el contracte de la llum, entre molts d’altres, entra a la guia interactiva “Llar eficient” i hi trobaràs molts consells! També la trobaràs en pdf en versió fullet que et pots descarregar del web fent clic aquí.

També t’oferim el recurs “L’aire que respirem” per informar sobre la problemàtica de la contaminació atmosfèrica i fomentar accions per a la prevenció.

3

“Per viure necessitem respirar. Però, paradoxalment, l’aire que respirem ens pot provocar malalties greus i fins i tot la mort. Per reduir la contaminació atmosfèrica cal l’acció de tothom, també la teva.”

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *