Balanç d’activitats de la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització de l’AMB

La Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització encara el 2021 amb molta feina feta i amb la perspectiva de finalitzar properament el gruix de l’activitat prevista.

La contribució de tots els participants i assistents –via xat de les sessions, intervencions orals o mitjançant el formulari de participació habilitat–, les aportacions dels ponents, les reflexions compartides durant les sessions de treball, les intervencions dels presidents de Taula i la feina de recopilació, ordenació i síntesi dels relators i de la secretaria tècnica han permès començar a bastir un document divers, complet, transversal i multitemàtic que ben aviat serà sotmès a la valoració de tots els agents del territori metropolità.

El web de la Taula habilitarà properament un espai de consulta

Aquesta valoració conjunta i compartida de totes les propostes sorgides de la tasca de reflexió que ha canalitzat la Taula és un pas fonamental per construir aquest document de consens que recopilarà l’estratègia de reactivació econòmica i reindustrialització de l’AMB. Així, durant el mes de febrer es programaran diverses sessions de treball per fer aquesta tasca de contrast amb els assistents, per copsar en viu quines són les valoracions més immediates. I, mitjançant el web de la Taula, s’habilitarà un espai de consulta que permetrà emetre opinions més pensades, potser compartides amb altres agents que no han tingut l’ocasió d’assistir a les sessions de la Taula però que hi volen intervenir. Per tot això us animem a consultar el web de la Taula que, com hem comenta en altres ocasions, aplega tota la informació de les sessions, i a fer-ne difusió entre tots els que considereu que hi pot estar interessat.