supermercat

‘Barcelona, capital metropolitana o capital agropolitana?’, segon diàleg de L’Olivera

Tindrà lloc el 10 de juny a la tarda

Aprofitant que enguany Barcelona és la capital mundial de l’alimentació sostenible, la cooperativa L’Olivera-Can Calopa ha organitzat un cicle de diàlegs per promoure la reflexió sobre el model de ciutat i d’alimentació dels pròxims anys.

Els arquitectes i urbanistes Carles Llop i Vicente Guallart conversaran sobre la comercialització i la distribució, els canvis d’hàbits i de consum, la cuina domèstica, el malbaratament alimentari i energètic, l’impacte ambiental, la nutrició i la salut condicionen la naturalesa de les grans metròpolis el dijous 10 de juny.

Pati Núñez, comunicadora, serà la moderadora del diàleg, que començarà a les 18.30h i que acabarà amb una degustació d’un dels vins blancs de L’Olivera.
Més informació i inscripció, aquí.