Alimentar el Món té premi

El col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya busca projectes que promoguin el desenvolupament sostenible en el sector agroalimentari

Amb l’objectiu de fomentar la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social dins el sector agroalimentari, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) amb el suport de la Caixa d’Enginyers, convoca la segona edició del Premi Alimentem el Món. Els projectes presentats han d’afavorir l’àmbit territorial que comprèn el COEAC i es podran presentar fins al 10 d’octubre

El guardó, valorat en 1.000€, va dirigit a tota empresa, entitat o professional que treballi per afavorir la sostenibilitat dins el sector agroalimentari i vol reconèixer el talent d’aquells actors que s’esforcen per assolir un model de producció alimentària més eficient. És a dir, un model que faci front als nous reptes del sector, com els nous hàbits i les preferències de les consumidores.

El II Premi Alimentem el Món se centra en l’àmbit de l’alimentació, però va més enllà i distingirà les iniciatives vinculades als objectius de desenvolupament sostenible (ODS): l’ús d’energies renovables, el desenvolupament rural, el foment de la innovació i les infraestructures resistents, el manteniment de la biodiversitat, la igualtat de gènere… 

Amb la celebració del guardó, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms vol potenciar la innovació en aquest àmbit perquè encaixi d’acord amb les expectatives de futur.

Per a més informació, consulteu les bases a agronoms.cat