L’alimentació sostenible es fa un lloc a les Festes de Gràcia

Amb activitats i una ruta amb bicicleta

Les Festes de Gràcia, un dels esdeveniments més destacats de l’estiu barceloní, enguany han reservat un espai de la programació a l’alimentació sostenible, aprofitant que Barcelona n’és la capital mundial.

Durant tot el dimecres 18 d’agost a l’escenari Bailèn s’hi faran activitats per a tots els públics per promoure un consum més just i responsable, que començaran amb un contacontes sobre sobirania alimentària a les 11h.

Després serà el torn d’un taller de bolets, d’un altre de compostatge per a criatures i d’una parada per conèixer la gestió circular dels residus orgànics.

La tarda arrencarà amb una performance que vol incitar a reflexionar sobre la sostenibilitat del aliments, un taller de plantes aromàtiques, un altre sobre escriptura creativa i finalitzarà amb el concert de guitarra i cello ‘Tu huerto y mi canción’.

A més, el mateix dia s’ha organitzat una ruta amb bicicleta per conèixer les cooperatives i grups de consum del barri, els comerços d’alimentació ecològica i les experiències dels horts urbans.Podeu consultar els horaris i inscripcions al programa de la festa major. Per a l’itinerari amb bicicleta, aquí.