hort urbà

La Trobada estatal d’horts urbans, entre Sant Feliu i Barcelona

Se celebrarà els dies 5, 8, 9 i 10 d’octubre

La Trobada estatal d’horts urbans, l’espai en què els participants de les diverses formes d’agricultura urbana es reuneixen i intercanvien punts de vista, idees i projectes, enguany se celebrarà entre Sant Feliu de Llobregat i Barcelona.

La convocatòria arrencarà la tarda del dimecres 5 d’octubre amb la taula rodona “L’agricultura urbana des de la mirada de les administracions”. Serà un acte en línia on representants de Madrid, Barcelona, Lucena (Còrdova), Còrdova i València explicaran la seva experiència.

Entre divendres 8 d’octubre i diumenge 10 hi haurà les jornades presencials. Començaran a Sant Feliu de Llobregat, als horts socials, amb un dinar, presentació, taula rodona, visita als horts i dues xerrades sobre contaminació i tècniques agrícoles per adaptar-se al canvi climàtic. Dissabte la cita serà a Barcelona, als Jardins del Doctor Pla i Armengol, amb tallers, horts terapèutics i diversos grups de treball. L’endemà, diumenge 10, tindrà lloc una gimcana hortícola, un acte sobre sobirania alimentària, un dinar i un taller sobre conreus als escocells.

L’organització proposa tres maneres de participar-hi: inscripció general a tots els actes programats (amb un cost de 25 euros), com a voluntari (gratuïta) o només a la gimcana (gratuïta).

Podeu consultar el programa aquí i inscriure-us-hi aquí. L’acte compta amb el suport de l’AMB.