cartell dels mercats de pagès de Sant Cugat

Nous mercats de pagès a les Planes i a Mira-sol

Són projectes de despesa ordinària dels pressupostos participatius de Sant Cugat del Vallès

A partir del 16 d’octubre les Planes i Mira-sol comptaran amb mercats de pagès dos dissabtes al mes, com des de fa temps té Sant Cugat del Vallès. Aquesta decisió surt “dels Pressupostos participatius 2020-2021 als districtes del centre oest, centre est, Mira-sol i les Planes, i entronca també amb el Pla d’acció de l’emergència climàtica, que aposta per una transició alimentària cap al consum de productes de temporada, ecològics i de proximitat”, explica l’Ajuntament de la ciutat.

També forma part de la mateixa decisió el mercat de pagès que el 2 d’octubre es va estrenar dins el mercat de Volpelleres, corresponent al districte centre oest del municipi. El del districte est encara està pendent de concretar.

Tots aquests mercats de pagès, que funcionen de 9 a 14 h, s’organitzen amb la col·laboració de l’Ateneu Santcugatenc i la Xarxa de Consum Solidari, dues entitats amb experiència en l’organització i dinamització de mercats similars.

Podeu consultar les dates d’aquests mercats de pagès fins a finals d’any aquí.