preparant compost a la cuina

Jornada tècnica per aprofitar els aliments

Divendres 15 d’octubre a l’Institut d’Estudis Catalans

Com treure el màxim profit als aliments és l’eix central de la Jornada per l’Aprofitament dels Aliments i Sistemes Agroalimentaris Més Sostenibles, que arriba a la cinquena edició. Una trobada que tindrà lloc el matí de divendres 15 d’octubre a l’Institut d’Estudis Catalans i que es podrà seguir presencialment o en streaming.

Experts de l’àmbit de la recerca, la gestió i l’empresa intervindran als quatre blocs en què s’ha organitzat la jornada, que finalitzarà amb el lliurament dels premis de la 3a Hackathon de l’Alimentació Sostenible i del Premi al Voluntariat “Posa el focus en l’aprofitament alimentari”.

La reunió, que començarà a les 9 h, arrencarà amb converses sobre els camins que cal seguir per transitar cap a sistemes agroalimentaris més sostenibles, mentre que a la segona part el món local i de l’empresa debatran sobre la importància del consum preferent.

Podeu consultar el programa i inscriure-us-hi aquí.