camp

El Prat de Llobregat se suma a la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

Inauguració de La Botiga i espigolada popular

La gastronomia i els aliments no passen per alt a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, municipi metropolità que aixopluga part del Parc Agrari de Baix Llobregat i casa de la carfoxa del Prat i el pollastre pota blava.

La ciutat se suma al conjunt d’activitats de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible amb dues propostes:

  • Inauguració de La Botiga, el primer programa de garantia alimentària en què les persones que reben ajuda alhora són cogestores del projecte. D’aquesta manera es treballa el seu apoderament, ja que s’impliquen en la gestió de l’espai, a partir d’un model de governança cooperativa. A més, part dels aliments que s’hi podran trobar provenen del Parc Agrari del Baix Llobregat i del comerç local. La Botiga també promou el reaprofitament alimentari i treballa per minimitzar els residus. Serà dijous 14 d’octubre a les 18.30 h i hi intervindrà l’alcalde, Lluís Mijoler.
  • Primera espigolada popular al Parc Agrari, el matí de djous 14 d’octubre (entre les 9.30 h i les 12.30 h). Tot el que es recuperi es destinarà a entitats socials, per facilitar l’accés a una alimentació saludable a persones en situació vulnerable. Us hi podeu inscriure aquí.

Més informació sobre les polítiques i accions relacionades amb l’alimentació sostenible del Prat de Llobregat, aquí.