collserola

Un obrador compartit a Collserola?

Jornada tècnica per debatre sobre la instal·lació d’un obrador compartit a la serra metropolitana

Els obradors compartits són espais de gestió col·lectiva on es transformen productes primaris o aliments de manera artesana. Estan proliferant a Catalunya i es consideren bàsics per a la transició cap a sistemes alimentaris més saludables i sostenibles. Alhora, afavoreixen les economies locals.

Se’ls ha comparat amb els vivers d’empreses de les ciutats, ja que també estimulen la col·laboració entre els diversos productors que en formen part.

Tenint en compte aquests aspectes, s’ha organitzat una jornada tècnica per explorar la possibilitat de crear un obrador compartit a Collserola. Serà una reunió per a experts, que comptarà amb la participació de Zaira Arlandi, membre de La Catalitzadora; Erik Hobbelink, membre d’Arran de terra; Marta Ruiz, membre de l’Etnogràfica; Quim Pérez, membre de la Cooperativa Tres Cadires; Sílvia Pallejà, de l’Ajuntament de Bellaguarda, i Ignasi Martínez, alcalde de Tagamanent.

La jornada tindrà lloc el dimecres 15 de desembre, en línia, i és oberta a tothom que faci una inscripció prèvia aquí.