cartell de la 48a fira avícola del Prat

La Fira avícola del Prat recupera la presencialitat

La 48a edició tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre

La covid-19 va obligar a fer l’edició 2020 de la Fira avícola del Prat en format digital, però les condicions millors d’enguany permeten tornar a trepitjar la Granja de la Ricarda i omplir-la d’aviram i activitats. Serà els dies 17, 18 i 19 de desembre i, a més de la fira, també hi haurà la mostra d’entitats, mercat de pagès i fira i tast de vins.

La fira avícola pròpiament dita estarà formada per criadors d’aviram pota blava i pagesos productors de carxofa Prat, els dos aliments més emblemàtics del municipi. A la mostra comercial i l’espai agroalimentari hi haurà productes i serveis locals; la Mostra d’entitats exhibirà el teixit associatiu del Prat, i a l’espai gastronòmic i tast de vins per primer cop hi haurà cellers locals.

A més, durant tot el mes de desembre una desena de restaurants de la ciutat prepararan plats amb pollastre pota blava com a protagonista.

Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.