UPC recircula

6a jornada UPC Recircula

Inclou propostes innovadores per fomentar l’alimentació sostenible

La facultat de Tecnologies alimentàries de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) organitza la sisena edició de la jornada UPC Recircula, on mostra el potencial de recerca i acadèmic de l’economia circular i el connecta amb els reptes i el teixit socioeconòmic de l’entorn.

Els objectius de la jornada seran els següents:
• visibilitzar experiències innovadores d’economia circular
• lliurar els Premis UPC d’economia circular 2021 als millors treballs finals d’estudi
• difondre tendències i solucions per impulsar l’alimentació sostenible
• connectar el repte Recircula 2022 (impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona) amb els agents sòcioeconòmics de l’entorn

Així, després de la benvinguda a càrrec de Fina Antonijuan, vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat de la UPC, hi haurà una conferència sobre el projecte ‘Menja mòbils’, a càrrec del seu coordinador, Antonio Dorado; el lliurament de premis sobre economia circular; una taula rodona sobre la innovació circular aplicada a l’alimentació sostenible, i una sessió dedicada a fer xarxa i connectar talent entre els equips participants del repte Recircula 2022. Podeu consultar el programa aquí.

La jornada serà dimecres 15 de desembre a les 17:30 h a la sala d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est de la UPC. També es podrà seguir en directe per Youtube, aquí.