verdures d'hivern

Hivern, últim ‘Menú de les estacions’

Els plats ja es poden tastar als restaurants metropolitans adherits

Carxofa, api-rave, bledes, salsifí, cigronet de l’Anoia, carbassa o pollastre del Prat són els ingredients bàsics del ‘Menú de les estacions’ d’hivern. Aliments amb els quals les escoles de cuina Sant Ignasi, CETT i ESHOB han elaborat plats com guisat de tripa de bacallà amb cigró de l’Anoia i bunyol de botifarra negra de la Garriga, bledes amb all o pastís de recapte i que els 167 restaurants adherits a la iniciativa ja poden replicar i adaptar.

El menú d’hivern s’ha presentat al centre cívic Sortidor de Barcelona i ha comptat amb l’assistència de la regidora de Comerç i mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, i el comissionat d’Economia social, Desenvolupament local i Política alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro.

El ‘Menú de les estacions’ ha estat una proposta de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible, que enguany ha recaigut en Barcelona i de la qual l’AMB en forma part, per donar a conèixer i treure profit dels aliments de temporada i de proximitat.