brots de plantes

Xerrada sobre alimentació i plantes oblidades

Dijous 20 de gener a Sant Cugat del Vallès

“Què hi ha darrere d’allò que mengem i per què és important recuperar les plantes oblidades?”, aquest és el nom de la xerrada que Marc Talavera, doctor en biologia i president del col·lectiu Eixarcolant, impartirà a l’Ateneu Santcugatenc dijous 20 de gener a les 19 h.

Un dels objectius d’Eixarcolant és la recuperació d’espècies silvestres comestibles i de varietats agrícoles tradicionals, com a via per transformar el model agroalimentari actual. Recorda que “el 90% de la població del planeta s’alimenta a partir de tant sols 30 espècies vegetals” i que a Catalunya hi ha més de mil varietats agrícoles tradicionals.

L’assistència a la xerrada és oberta a tothom i gratuïta, només cal inscriure-s’hi abans aquí.