relació entre productor i consumidor

Com posar en marxa una cooperativa de productors i consumidors?

Jornada tècnica, dijous 27 de gener

El convenciment que els sistemes de producció i d’alimentació han de ser més sostenibles per a tots els agents implicats i per al planeta ha fet proliferar, els últims anys, les cooperatives de productors i consumidors. Però, com es posen en marxa? Quina logística cal? Què vendre i com?

La resposta a aquestes i altres preguntes s’ofereix a la jornada tècnica “Consum de proximitat i ecològic: organització de productors i cooperatives”, que dijous 27 de gener tindrà lloc de forma telemàtica.

Durant el matí, membres de la cooperativa l’Artiga i de l’associació Xarxa pagesa explicaran de quina manera productors i consumidors es poden agrupar per posar en marxa formes de compra-venda d’aliments més sostenibles.

L’accés a la jornada és obert i gratuït, només cal apuntar-s’hi abans des d’aquí.