cabres

Jornada formativa sobre ramaderia extensiva

Dijous 31 de març al castell de Montesquiu

En què consisteix la ramaderia extensiva? Quins beneficis té? Com iniciar-s’hi? Aquestes i altres preguntes trobaran resposta dijous 31 de març a la jornada formativa que han organitzat l’Escola de Pastors de Catalunya, el Parc Rural de Montserrat i el Banc de Terres.

La jornada arrencarà a les 9.50 h al castell de Montesquiu (Osona) i hi intervindran Maria Díaz i Laia Batalla, membres de l’Escola de pastors de Catalunya, Pere Navarro, Josep Vidal i Marta Martínez, de la Diputació de Barcelona, i David Meya, com a representant de la Generalitat. Hi haurà un torn obert de preguntes i de debat, un dinar popular i una visita a camps de Sora.

Per poder-s’hi apuntar cal enviar un correu a info@rurbans.org o mitjançant el número de Whatsapp 671 649 362.