banner REACT2022

L’alimentació sostenible, a les jornades REACT 2022

Tindrà una sessió el dijous 31 de març

Els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril, l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat les II Jornades de Reactivació Econòmica REACT, un espai on més de seixanta d’experts i líders locals, nacionals i internacionals reflexionaran sobre el full de ruta per a la promoció econòmica de la ciutat després de la pandèmia i amb l’horitzó a l’Agenda 2030.

Entre les diverses sessions de l’esdeveniment n’hi ha una dedicada a la gastronomia i l’alimentació sostenible de la capital catalana, un dels atractius turístics de Barcelona. Serà dijous 31 de març a les 15.30 h i comptarà amb la presència d’Olivier Marette, president de Délice Network, Sergio Gil, president de la fundació Restaurantes Sostenibles, Eva Ballarín, experta en turisme i restauració, i Javier Torres, xef i propietari de Cocina Hermanos Torres, moderats per la periodista Carme Gasull, especialitzada en gastronomia.

L’acte tindrà lloc al Disseny Hub i per poder-hi assistir cal inscriure’s aquí.