camps

Com serà la PAC 2023-2027?

Jornada tècnica per explicar-ne les característiques principals

La política agrària comuna (PAC) és un dels elements principals de la Unió Europea des que es va crear. S’hi destina una part important del pressupost comunitari i, amb el temps, s’ha anat reformant per adaptar-se a les necessitats de cada moment.

La PAC actual finalitza aquest any, de manera el 2023 s’enceta un període nou, fins el 2027. Un dels principals canvis de la nova política agrària comuna és que garantirà un futur més sostenible per als agricultors i ramaders i recolzarà les explotacions més petites. Per saber de quina manera es formalitzaran aquestes iniciatives i quins seran els pilars bàsics de la nova PAC s’ha organitzat una jornada tècnica a Vic. Serà dimarts 5 d’abril, durant el matí i comptarà amb la participació de representants del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Podeu consultar el programa aquí i inscriure-us-hi, aquí.