vaixell pescant

Jornada dedicada a l’economia circular blava i la innovació a la pesca

Dilluns 4 d’abril a Barcelona

MedCities i el Clúster Marítim de les Illes Balears (CMIB), en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), organitzen l’esdeveniment estatal final del projecte BLUEFasma sobre “Economia circular blava i innovació als sectors de la pesca i l’aqüicultura de la Mediterrània”. La jornada serà el dilluns 4 d’abril a l’hotel Catalonia Ramblas de Barcelona, de 9 a 17 h.

A l’acte s’hi presentaran els objectius principals de BLUEFasma i hi haurà quatre taules rodones sobre diversos aspectes per aconseguir una pesca més sostenible.

L’assistència a la jornada és gratuïta i oberta a tothom, prèvia inscripció aquí.

Podeu consultar el programa, aquí.