verats recent pescats

Què és l’alimentació blava sostenible?

El 18 de febrer en un seminari en línia s’explica en què consisteix

El consum d’aliments que s’obtenen del mar, de proximitat i de temporada, mitjançant logística local i fent servir envasos no contaminants. Aquesta és la base de l’alimentació blava sostenible, que el divendres 18 de febrer protagonitzarà un seminari en línia organitzat per MedCities, en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

A la jornada s’hi presentarà el projecte europeu BLUEfasma, que vol aplicar els principis de l’economia circular a la pesca i l’aqüicultura, i es donaran a conèixer els resultats de la prova pilot en la distribució d’aliments d’origen pesquer i aqüícola realitzada a Barcelona l’any passat.

L’acte, que començarà a les 10 h, també servirà per presentar les agendes i prioritats sobre alimentació blava sostenible de Barcelona, l’AMB i a la Generalitat de Catalunya, per compartir sinergies a partir dls resultats del projecte BLUEfasma.

Podeu consultar el programa i fer la inscripció aquí.