la fira de biocultura al Palau Sant Jordi

L’AMB, a Biocultura 2022

Amb un estand i activitats entre el 5 i el 8 de maig

Biocultura, la fira de productes ecològics i consum responsable, tindrà enguany un estand de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) compartit amb l’Ajuntament de Barcelona. Una mostra més del compromís de l’entitat amb l’alimentació sostenible.

Els dies 5, 6, 7 i 8 de maig el Palau Sant Jordi acull l’esdeveniment, que enguany arriba a la 28a edició. A l’espai de l’AMB i l’Ajuntament de Barcelona, el número 7, hi haurà informació sobre alguns dels projectes promoguts per totes dues administracions i els visitants també podran participar en l’elaboració de l’Estratègia d’alimentació sostenible Barcelona 2030.

A més, hi haurà activitats per al públic infantil, algunes relacionades amb l’alimentació durant el cap de setmana; demostracions culinàries, amb productes com espècies, algues, formatges vegans, mel o te, i un cicle de xerrades amb títols com ‘El paper de les administracions públiques en la transformació del sistema alimentari’, ‘Distribució i comercialització d’aliments sostenibles a Barcelona i l‘àrea metropolitana’ o ‘Del camp a la ciutat. Producció alimentària sostenible a la metròpolis de Barcelona’.