ganivet talla carbassó

Demostració gastronòmica saludable

En conversa amb l’organització Chefs’ Manifesto

L’alimentació per a col·lectius no necessàriament ha de ser ensopida, sobrecuita o allunyada dels estàndards saludables, sostenibles i plaents. De fet, des del 2013 l’associació Menjadors Ecològics treballa per promoure “la producció agroecològica local i els menjadors ecològics i de proximitat com a model saludable, sostenible i just”, expliquen al seu web.

Amb aquesta declaració de principis, fa temps que treballen com a assessors per millorar la qualitat del que es cuina i del que es menja en escoles, hospitals o residències. Una de les pròximes actuacions de l’entitat serà una demostració gastronòmica sostenible, el divendres 20 de maig.

El periodista Adam Martín conversarà amb Paul Newnham, membre de Chefs’ Manifesto, organització que vetlla per l’alimentació sostenible i saludable, mentre tres cuiners prepararan plats amb verdures i llegums de temporada.

L’activitat començarà a les 17 h i es retransmetrà en streaming. Per apuntar-s’hi cal inscriure’s aquí fins al dia abans.