pagès collint una remolatxa

Jornada informativa sobre microfinançament ciutadà per a l’agroecologia

Projecte Dúnia proposa una manera de sufragar els costos agrícoles i vincular-ne la ciutadania

Crear una comunitat de persones que ajudin econòmicament, amb microfinançament, petits projectes agroecològics. Aquest és l’objectiu de Projecte Dúnia, iniciativa impulsada per la cooperativa Tarpuna que pretén facilitar el desenvolupament d’un model agroalimentari més sostenible.

Per donar a conèixer la proposta i sumar-hi més col·laboradors, dissabte 4 de juny L’hort del mercat barceloní acollirà una sessió informativa sobre el projecte. L’acte començarà a les 10 h i s’hi explicarà la iniciativa, que comptarà amb la participació d’alguns dels protagonistes. A més, hi haurà tallers per als més petits i una visita a l’hort del mercat.

Podeu consultar el programa aquí i inscriure-us-hi, de franc, aquí.