hortalisses en un supermercat

Jornada tècnica per millorar el funcionament de la cadena alimentària

Dimecres 8 de juny

Revisar la Llei per a la millora del funcionament de la cadena alimentària (LCA): aquest és l’objectiu de la jornada tècnica que tindrà lloc el dimecres 8 de juny a l’aula magna de la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

El reglament, aprovat el juliol de l’any passat, pretenia “augmentar l’eficàcia i la competitivitat del sector agroalimentari i alhora aconseguir un equilibri més gran en les relacions comercials entre els diferents operadors de la cadena de valor”, com va explicar Rural.cat. Però les inclemències meteorològiques dels últims mesos, les conseqüències de la covid-19 i la guerra d’Ucraïna han modificat l’escenari, motiu pel qual des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) s’ha considerat necessari revisar la llei amb l’organització d’aquesta jornada.

L’acte començarà a les 10 h i també es podrà seguir en streaming per aquí. Es parlarà sobre el control de la cadena alimentària al Principat, es donaran a conèixer els resultats dels controls dels contractes alimentaris i hi haurà una taula rodona sobre l’aplicació de la llei.

La participació és gratuïta i oberta a tothom, amb inscripció prèvia aquí.