Carxofa Baix: campanya per promoure la gastronomia de proximitat al Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, impulsa durant aquest mes de març la campanya “Carxofa Baix”. Es tracta d’una iniciativa que posa en valor aquest producte de proximitat i de temporada cultivat al Parc Agrari del Baix Llobregat i el col·lectiu de restaurants “Sabors de l’Horta”.

Descarregant un cupó i omplint el formulari d’inscripció, els participants podran degustar un aperitiu gratuït elaborat amb carxofa quan dinin o sopin en qualsevol dels 32 establiments adherits. Alhora, també participaran en el sorteig de 10 experiències gastronòmiques de proximitat. Els guanyadors podran gaudir, el diumenge 13 d’abril, una jornada que inclourà una visita guiada a una explotació agrària del Parc Agrari del Baix Llobregat, on coneixeran de primera mà el cultiu de la carxofa i altres productes locals, seguida d’un dinar per a dues persones en un restaurant de ‘Sabors de l’Horta’.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions del Consorci de Turisme per fomentar el turisme gastronòmic i promoure el consum de productes de proximitat. ‘Carxofa Baix’ coincideix amb l’any en què Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia, reforçant així el compromís amb una oferta culinària sostenible i de qualitat.

Per a més detall, consulteu la web de la Campanya “Carxofa Baix”